relojes web html code for clock

Πιθανή συνεργασία μεταξύ Alonso και Hamilton



Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari Φερνάντο Αλόνσο είπε: ότι δε θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με τον Lewis Hamilton, αν ο οδηγός της McLaren αποφασίσει να μετακινηθεί στη Ferrari. Ο Βρετανός οδηγός Lewis Hamilton άφησε πρόσφατα
ανοιχτή την πόρτα σε μια επερχόμενη μετακινηση στην Ferrari, παρόλο που ο ίδιος επέμεινε ότι δεν επιδιώκει την μετακίνησή του προς το παρόν. 
Ο Alonso, ο οποίος επί του παρόντος οδηγεί μαζί με τον Felipe Massa στη Ferrari, λέει ότι θα ήταν ευπρόσδεκτος ο Hamilton στην ομάδα και πιστεύει ότι η μάχη μεταξύ τους θα ήταν πιο δίκαιη εκτος McLaren. 
"Είμαι πολύ χαρούμενος με τον Felipe και ελπίζω να είμαι μαζί του στην ομάδα για πολλά χρόνια», δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα Marca. Αλλά εάν ένας άλλος οδηγός έρθει δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, εμείς θα μπορούμε να λειτουργήσουμε με τον ίδιο τρόπο στην ομάδα. Και αν έρθει Χάμιλτον, θα είναι το ίδιο. 
«Αν ήμασταν team-mates σε άλλη ομάδα θα ήταν πολύ πιο καθαρή και πραγματική μάχη."

 Ο οδηγος της Ferrari Φερνάντο Αλόνσο σήμερα κατέχει την τέταρτη θέση στην κατάταξη του πρωτάθληματος του 2011, αλλά ο Ισπανός επιμένει ότι η Ferrari δεν έχει παραιτηθεί από τον τίτλο, παρά την διαφορά των 89 βαθμών από τον Sebastian Vettel. 

"Πρέπει να προσπαθήσουμε και να κερδίσουμε όσο τον δυνατόν περισσότερους αγώνες», είπε σε εκδήλωση Τύπου της Ferrari στην Ιταλία. Είμαστε ρεαλιστές και η κατάσταση του πρωταθλήματος είναι αυτή που είναι, αλλά έχουμε δει τόσες φορές ότι δεν μπορούν να υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές. 
"Και μετά από όλα, είμαστε Ferrari και έχουμε την ηθική υποχρέωση, ειδικά για τα εκατομμύρια των οπαδών από όλο τον κόσμο, να σκεφτόμαστε πάντα τον μέγιστο στόχο. Δεν μπορούμε ποτέ να πούμε ότι θα αντιμετωπίσουμε οκτώ αγώνες χωρίς να υπάρχει το πρωτάθλημα στο πίσω μέρος του μυαλού μας θα έχουμε πάντα ένα μάτι για τον τίτλο, τουλάχιστον έως ότου δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή ευκαιρία.

"Βεβαίως, πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε και πρέπει να ελπίζουμε ότι ο Vettel θα κάνει μερικά λάθη η θα έχει κάποια προβλήματα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου