relojes web html code for clock

Jacques Villeneuve:ο Kimi Raikkonen δεν άξιζε τον τίτλο του στην Formula1

Ο Kimi Raikkonen δεν άξιζε τον τίτλο που κέρδισε το 2007 τον εξασφάλισε μόνο επειδή ήταν τυχερός, σύμφωνα με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή Jacques Villeneuve.Ο Raikkonen πήρε το 2007 τον τίτλο για τη Ferrari παρά
τις αντιξοότητες, αφού ξεπέρασαν τους 17 βαθμούς χάσμα στους τελευταίους δύο αγώνες της σεζόν.Ο Villeneuve πιστεύει ότι team-mate του Raikkonen Felipe Massa άξιζε τον τίτλο περισσότερο.

"Εάν ο Kimi κέρδισε το πρωτάθλημα, το έκανε από τύχη, γιατί δεν το άξιζε", είπε ο Villeneuve σε site της Βραζιλίας.Felipe άξιζε πολύ περισσότερο. Ήταν πάντα πιο ικανός από τον 
Kimi και ήταν εύκολο να τον νικήσει."Το 1997 ο παγκόσμιος πρωταθλητής λέει ότι δεν καταλαβαίνει την κριτική που ασκούν στο Massa για τις αποδόσεις του τρέχοντος έτους, ο βραζιλιάνος έχει επισκιαστεί από τον team-mate του Fernando Alonso.Ο Villeneuve πιστεύει ότι ο Massa έχει καλές επιδόσεις κατά την ιταλική ομάδα."Το πρόβλημα είναι ότι ο Alonso ήρθε γρήγορα, έγινε ισχυρός στο εσωτερικό της Ferrari", πρόσθεσε. «Όταν αυτό συμβαίνει, δημιουργεί μια ενέργεια που οι άνθρωποι την τοποθετούν μέσα σου, σε αυτήν την περίπτωση,είναι στον Alonso. Φαίνεται ότι, αν το μονοθέσιο κερδίζει, θα είναι μαζί του. Δημιουργεί μια δύσκολη κατάσταση για τον άλλο οδηγό, ο οποίος έχει διπλή εργασία.

"Αυτό είναι που ο
Felipe έχει να κάνει. Έχει την ταχύτητα. Αυτός είναι ικανός να οδηγήσει δυναμικά, δουλεύει πάνω στο μονοθέσιο του. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό."Αλλά πρέπει να κάνει ακόμη περισσότερα, γιατί η ομάδα είναι ο Alonso, είναι φυσιολογικό, δεδομένου ότι είναι διπλά παγκόσμιος πρωταθλητής. Αυτή είναι η λογική. Εάν ο team-mate είναι διπλά παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι λογικό ότι η ομάδα θα επικεντρωθεί σ'αυτόν.Ο Massa έχει κερδίσει αγώνες και σχεδόν ένα πρωτάθλημα, ίσως δύο. Είναι ένας σπουδαίος οδηγός. Αυτή τη στιγμή οδηγεί παθιασμένα για τη Ferrari. Δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που τον επικρίνουν."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου