relojes web html code for clock

Απίθανο να χρησιμοποιηθούν σκληρά ελαστικά για το υπόλοιπο του 2011


Ο αγωνιστικός Διευθυντής της Pirelli έχει πει ότι δεν είναι πιθανό
το σκληρότερο ελαστικό να χρησιμοποιηθεί και πάλι φέτος.
Ο Paul Hembery δήλωσε ότι θέλουν να μειώσουν το χάσμα με το
μέσο ελαστικό, και θα εισαγάγει πιθανώς ένα νέο είδος γόμας την επόμενη σεζόν για να αντικαταστήσει τα σκληρά ελαστικά. Πολλοί σκέφτονται ότι η κίνηση αυτή θα έχει μια αύξηση των επιδόσεων της Ferrari - καθώς η Ιταλική ομάδα έχει αγωνιστεί κατά καιρούς νωρίτερα στη σεζόν με τα σκληρότερα ελαστικά και δροσερές συνθήκες. 
Ο Paul Hembery είπε, «δεν νομίζω ότι θα δούμε την σκληρή γόμα και πάλι. Νομίζω ότι είναι πιθανώς πάρα πολύ σκληρά και ότι η μέση γόμα αποδεικνύεται επαρκώς ισχυρή για τα απαιτητικά σιρκουί. Οπότε δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί η σκληρή γόμα.

"Μάλλον την επόμενη σεζόν η μέση γόμα θα γίνει η σκληρή. Θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα κάτι ανάμεσα στο σημερινό soft και medium. Θέλουμε να κρατήσει περίπου ένα δευτερόλεπτο από το καθένα.Η πολύ μαλακή και η μαλακή έχουν μεγάλο χάσμα μεταξύ τους,για να είμαι ειλικρινής, «Έχουμε ένα δευτερόλεπτο διαφορά, αλλά υπάρχει γρηγορότερη φθορά και η πολύ μαλακή γόμα είναι για περιορισμένη χρήση. Αν μπορέσουμε τώρα να κατασκευάσουμε ένα νέο μέσο και ένα νέο σκληρό ελαστικό τότε νομίζω ότι θα είμαστε σε καλή θέση."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου