relojes web html code for clock

Πιέσεις για περισσότερoυς αγώνες F1




Φαίνεται ότι οι αγώνες της F1, που μια φορά κι έναν καιρό,είχε δηλωθεί στις ομάδες οτι ποτέ
δεν θα υπερβαίνουν τους 16 αγώνες, τώρα από ότι φαίνεται πάνε να σπάσουν τους
20.

Ένα προσωρινό πρόγραμμα του 2012 είχε εμφανιστεί και στο ουγγρικό GP. Το τουρκικό GP, έφτασε στο τέλος του συμβολαίου του τρέχοντος έτους. Οι Τούρκοι αρχικά καθυστέρησαν τις πληρωμές των οφειλών τους, αλλά τώρα ισχυρίζονται ότι είναι ακόμη στο στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Bernie Ecclestone για το 2012 και πέρα​​.

Μια νέα USGP στο Ώστιν, Τέξας, θα αποτελέσει μέρος της F1 για πρώτη φορά το 2012 και μια ρωσική GP στο Soichi έχει προγραμματιστεί για το '14. Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της FIA Jean Todt βρέθηκε στο Μεξικό το περασμένο Σαββατοκύριακο και είπε ότι μια μελλοντική επιστροφή του Μεξικάνικου Grand Prix στο Autodromo Hermanos Rodriguez,όπου το τελευταίο Grand Prix ήταν το 1992,αλλά αυτό είναι ένα μελλοντικό ενδεχόμενο.
  
Θεωρείται ότι οι δοκιμές δεν αποτελούν πλέον τμήμα της F1,ο Ecclestone δε βλέπει για ποιο λόγο δεν θα πρέπει να επεκταθεί η F1 πέρα από τους 20 αγώνες. Οι ομάδες, ωστόσο, ανησυχούν για τον αντίκτυπο στην αγωνιστική ομάδα και το προσωπικό του εργοστασίου και των προγραμμάτων παραγωγής όπου είναι ήδη μειωμένη η δραστηριότητα λόγω μείωσης των στελεχών σε μια εποχή που πρέπει να γίνει περιορισμός του κόστους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου