relojes web html code for clock

Lauda: O Schumi να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και να αποσυρθεί!



O Niki Lauda δεν πιστεύει ότι ο Michael Schumacher θα κάνει επιτυχία με την επιστροφή του και πιστεύει πως ο οδηγός της Mercedes
θα αποσυρθεί, αν είναι ειλικρινής με τον εαυτό του για την κατάσταση του.
Ο Lauda έκανε μια επιστροφή στο 1982, μετά από δύο χρόνια εκτός F1, πήγε για να κερδίσει τον τρίτο τίτλο του το 1984. Ωστόσο, όταν τελείωσε δέκατος στο πρωτάθλημα και 59 βαθμούς πίσω από τον teammate του Alain Prost στη McLaren το επόμενο έτος, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί.Σε συνέντευξή του στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, Ο Lauda επέστησε συγκρίσεις μεταξύ των ετών 1985 στην εποχή του και την τρέχουσα κατάσταση του Schumacher."Ήμουν πάντα ένας μεγάλος υποστηρικτής επιστροφής του Michael - γιατί το έκανα, και ξέρω ακριβώς πως είναι,"είπε ο Lauda στο περιοδικο  Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. "Πέρυσι καταλάβαμε ότι χρειαζόταν χρόνο για να συνηθίσει σε αυτά τα διαφορετικά μονοθέσια, καθώς και το μειονέκτημα να μην μπορεί να δοκιμάσει και όλα τα υπόλοιπα. Αισθάνθηκα ότι φέτος ήταν η τελευταία ευκαιρία για να γίνει σωστά η επιστροφή του, αλλά και αυτό το έτος είναι το ίδιο με το περσινό ... 
Μετά από μια αναφορά ιταλικής εφημερίδας ότι ο Schumacher ήταν υπό αμφισβήτηση για το μέλλον του στη Mercedes αλλά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο manager του Sabine Kehm ανταπέδωσε λέγοντας ότι ο γερμανος είναι δέσμευμενος όσο ποτέ."Είναι γεμάτος πάθος και θεωρεί ότι είναι μια συναρπαστική πρόκληση να χτίσει κάτι μεγάλο, μαζί με τη Mercedes," είπε. "Αυτό μερικές φορές από μόνο του τον ενθαρρύνει περισσότερο. Κάποιος που θα γιορτάσει σύντομα την 20η επέτειο του στη F1 γνωρίζει ότι η επιμονή είναι αυτό που κάνει τη διαφορά."
Αλλά ο Lauda δεν πιστεύει ότι θα πάνε όλα καλά για τον Schumacher και υποψιάζεται ότι ο ίδιος δεν είναι τόσο χαλαρός για την κατάσταση όπως ο ίδιος φαίνεται να είναι.«Νομίζω ότι κάθε οδηγός - εάν θέλει να προετοιμαστεί τόσο καλά όσο ο Schumacher στο παρελθόν - θα πρέπει να είναι ειλικρινείς με τον εαυτό του,"
πρόσθεσε ο Lauda. "Έλεγε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο, μπλα, μπλα, μπλα, και ο ίδιος παρουσιάζεται ως χαλαρός τύπος που το απολαμβάνει πραγματικά. - Αλλά μέσα του δεν είναι χαλαρός καθόλου, επειδή δεν είναι στην κορυφή πλέον ως οδηγός αγώνων και απολαμβάνει τα καρφώματα..Αν πραγματικά ήταν τόσο χαλαρός όπως ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι, τότε η Mercedes θα πρέπει να του πει να αποσυρθεί!"Δεν τρέχεις στην F1 για διασκέδαση. Στο τέλος, πρέπει να ρωτήσει τον εαυτό του,« Μπορώ να το κάνω ή όχι; " Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα δουλέψει έξω ο Michael τώρα: όταν θέλει να πάει πιο γρήγορα, να δοκιμάσει τα πάντα - και όταν έχει δοκιμάσει τα πάντα και δεν τα καταφέρει, αυτό είναι όλο είμαι σίγουρος ότι ακόμα  προσπαθεί, αλλά μια μέρα θα συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να το κάνει, και τότε θα λάβει απόφαση. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου