relojes web html code for clock

Εξετάζεται το ενδεχόμενο για έναν αγώνα κάθε δύο χρόνια στο Spa!

Οι διοργανωτές του βελγικού γκραν πρι εξετάζουν το ενδεχόμενο το Spa-Francorchamps να μοιράζεται στο ημερολόγιο της F1 με ένα άλλο γεγονός.
Έχει φημολογηθεί ότι ο αγώνας θα πρέπει
να μοιράζεται με μια ενιαία ετήσια εναλλαγή με το Γαλλικό Grand Prix, αν επιστρέψει, με τον ίδιο σχεδόν τρόπο όπως μοιράζεται το Nurburgring και Hockenheim το Γερμανικό Grand Prix με την εναλλαγή κάθε χρόνοΒελγος υποστηρικτής Etienne Davignon είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Belga ότι μια λύση προς αυτή την κατεύθυνση είναι πράγματι «υπό συζήτηση» μεταξύ Spa, Bernie Ecclestone και Γάλλων αξιωματούχων.

"Ο ανταγωνισμός μεταξύ των χωρών που είναι πρόθυμες να κρατήσουν γκραν πρι στο έδαφός τους γίνεται όλο και ισχυρότερος», είπε. «η εναλλασσόμενη λύση θα ήταν να διαιωνίσει το βελγικό Grand Prix στο πρωτάθλημα της F1."

Υπέδειξε μάλιστα ότι θα μπορούσε να τεθεί το Spa «εκτός» του χρόνου για να οργανώσουν δραστηριότητες που βοηθούν στην αύξηση της χρηματοδότησης για την F1.

«Η διοργάνωση του Grand Prix του σιρκουί Spa-Francorchamps χρειάζεται να κλείσει για τρεις εβδομάδες", δήλωσε ο Davignon. «Η περίοδος αυτή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για άλλες δραστηριότητες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου