relojes web html code for clock

To Bahrain ζήτησε αλλαγή ημερομηνίας του Grand Prix το 2012

Ο Bernie Ecclestone αποκάλυψε ότι η πρόσφατη πρότασή του για να μετακινηθεί το 2012 το Grand Prix του Μπαχρέιν από το Μάρτιο το Νοέμβριο ήταν κατόπιν αιτήματος του Bahrain.Το Μπαχρέιν άνοιγε το ημερολόγιο της F1, αλλά με την πάροδο
του Ουγγρικού Grand Prix το Σαββατοκύριακο o Ecclestone πρότεινε μία αλλαγή στη σειρά για να το μετακινηθεί τον Νοέμβριο. Η πρότασή του δεν έχει ακόμη επικυρωθεί από τη FIA.Ο Ecclestone είπε ότι είχε προτείνει τις αλλαγές στο Μπαχρέιν επειδή η κυβέρνηση ζήτησε περισσότερο χρόνο για να επιλύσει την πολιτική αναταραχή που υπήρξε το 2011 και ο αγώνας είχε ακυρωθεί νωρίτερα αυτό το χρόνο.
Ένας εκπρόσωπος του Μπαχρέιν International Circuit δήλωσε ότι η πρόταση για να μετακινηθεί ο αγώνας από την έναρξη του πρωταθλήματος στον 18ο αγώνα θα βόλευε τους διοργανωτές."Θα είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς να φιλοξενήσει το Grand Prix, το Νοέμβριο», είπε. «Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών στο καλοκαίρι μας, είτε αρχή της σεζόν ή προς το τέλος της είναι καλύτερη περίοδος.Ο Νοέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για εμάς."Με μια μετακίνηση προς τα πάνω, θα δείτε επίσης το αμερικανικό Grand Prix, το οποίο θα φιλοξενείται σε ένα καινούργιο σιρκουί έξω από το Austin,θα μετακινηθεί από τον Ιούνιο για να γίνει στον προτελευταίο αγώνα του Νοέμβριου.Ο αγώνας δεν θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στο ύψος του καλοκαιριού του Τέξας, αλλά ο Ecclestone έχει επίγνωση του γεγονότος θα μπορούσε επίσης να δημιουργήσει προβλήματα διοικητικής μέριμνας, δεδομένου ότι θα πάει πίσω τον τελευταίο αγώνα στη Βραζιλία.«Είναι ένα δύσκολο κομμάτι, διότι δεν υπάρχουν πτήσεις που πηγαίνουν απευθείας από Ώστιν προς Σάο Πάολο», είπεΌμως, παρά τις κάποιες ομάδες που έχουν ανησυχίες σχετικά με βιαστικές επιστροφές τους μεταξύ των αγώνων,ο Ecclestone είπε ότι θα έχει τον τελευταίο λόγο στο ημερολόγιο.«Έχουμε προβλήματα τα οποία είναι πολύ πιο δύσκολα από τα δικά τους", πρόσθεσε. "Εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε αλλαγές, θα τις κάνουμε."Μιλώντας στην La Gazzetta dello Sport, πρόσθεσε: "Πριν από αυτό υπήρχε ένα σχέδιο οι άνθρωποι [της FIA] που το δημοσίευσαν σαν να ήταν το τελευταίο που έχουμε,για παράδειγμα μετακόμισε το Ώστιν μέχρι το Νοέμβριο, επειδή έχει 40 βαθμούς θερμοκρασία εκεί το καλοκαίρι. Δεν θέλουμε να έχουμε την εμπειρία του Ντάλας και πάλι. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου