relojes web html code for clock

Rob White-Renault sports:Tο 2014 oι κινητήρες θα κάνουν πολύ θόρυβο!

O Rob White της Renault Sport επιμένει ότι η νέοι κινητήρες το 2014 πρόκειται να είναι «ξεχωριστοί» και επιβεβαίωσε ότι θα κάνουν πολύ θόρυβο. Το 2014 τα μονοθέσια της F1 θα κινούνται με 1,6 λίτρων V6 turbo κινητήρες με πολύ πιο ισχυρά συστήματα ανάκτησης ενέργειας.
Οι νέες κινητήριες μονάδες αναμένεται να είναι εξίσου ισχυρές όσο και οι V8s που χρησιμοποιούνται σήμερα, αν και θα φτάνουν έως 15.000 στροφές ανά λεπτό, αντί των 18.000 στροφών ανά λεπτό που φτάνουν σήμερα.

Ο White είναι σίγουρος ότι θα προσελκύσει την προσοχή. "Θα υπάρξουν κάποιες διαφορές το 2014 στον ήχο των κινητήρων σε σύγκριση με τους σημερινούς κινητήρες". "Πιστεύω ότι κινηθήκαμε χρόνια πριν προς την άλλη κατεύθυνση, από υπερτροφοδοτούμενους σε ατμοσφαιρικούς κινητήρες, υπήρχε μια διαφορά που έχουμε συνηθίσει. "Η εισαγωγή των στροβιλοσυμπιεστών και η μείωση των στροφών θα έχει ως αποτέλεσμα λιγότερο θόρυβο. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι αυτοί θα είναι ειδικοί κινητήρες που θα κάνουν πολύ θόρυβο, που θα είναι ένα είδος παράγοντα επιτυχίας για την F1."

Και παρά τη μείωση των κυλίνδρων από 8 σε 6 και τη μείωση των
στροφών ανά λεπτό, ο White πιστεύει ότι οι κατασκευαστές κινητήρων θα αντιμετωπίσουν μια μεγαλύτερη πρόκληση το 2014 με τις κινητήριες μονάδες από ό, τι κατά το σχεδιασμό των κινητήρων V8s. "Θα πρέπει όχι απλά μιλάμε για τους κινητήρες, αλλά κινητήριες μονάδες... των 1,6 λίτρων V6 υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες, μεγαλύτερη μονάδα KERS, η ηλεκτρική ενέργεια στα pits κλπ. Είναι κάτι που δε γνωρίζουμε. Οι νέες κινητήριες μονάδες για το 2014 είναι σίγουρα πιο πολύπλοκες και πρόκειται να είναι μια μεγαλύτερη πρόκληση. "

Η Renault Sport προμηθεύει σήμερα τρεις ομάδες της F1 με τους κινητήρες της και θα προσθέσει τη Williams στον κατάλογο των πελατών της το 2012. Ο White είναι σίγουρος ότι μπορεί να διατηρήσει την πελατειακή βάση της το 2014, παρά την αύξηση του ανταγωνισμού από τον νέο κατασκευαστή την PURE, και επιμένει πως αντίπαλοι της, θα πρέπει να πολεμήσουμε τον εφοδιασμό τα άλλα δύο τρίτα του grid. «Δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιοι θα παρέχουν τους κινητήρες το 2014", πρόσθεσε. "Αυτά είναι μεγάλα έργα υποδομής που πρέπει να υλοποιηθούν. Περιμένουμε να είμαστε στον τον πρώτο αγώνα το 2014 με κινητήρα Renault. Περιμένουμε να έχουμε τέσσερις ομάδες το 2014. "Υποθέτω ότι οι άλλοι άνθρωποι έχουν εκφράσει γνώμη για το πόσες ομάδες θα ήθελαν να έχουν. Αν υποθέσουμε θα υπάρξουν 12 ομάδες το 2014, τις υπόλοιπες οκτώ ομάδες θα μοιραστούν άλλοι κατασκευαστές. Βέβαια, η γνώση της Formula1 μπορεί να αλλάξει λίγο από τώρα και έπειτα. Το βασικό πράγμα, φυσικά, είναι ότι κανείς δεν έχει προβεί ακόμα σε επίσημες ανακοινώσεις για το ποιος θα συνεργαστεί με ποιον το 2014. Θα γίνει σαφές κατά τους επόμενους μήνες. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου