relojes web html code for clock

Williams: το 2012 θα είναι το πρώτο βήμα!

Ο Sir Frank Williams είναι πεπεισμένος οτι η πρόσφατη αλλαγή managment θα παράγει αποτελέσματα, αλλά έχει προειδοποιήσει να μην περιμένουμε οποιαδήποτε αποτελέσματα μέχρι την επόμενη σεζόν.Μετά το χειρότερο ξεκίνημα σεζόν στην ιστορία της Williams F1 , ο Ουίλιαμς πήρε την απόφαση να
αλλάξει τους τρόπους διοίκησης με τεχνικό διευθυντή τον Sam Michael και διάσπαση των ευθυνών του, ανάμεσα σε μια νέα ομάδα ανθρώπων. Mike Coughlan, Mark Gillan και Jason Somerville έχουν όλοι υπογράψει για την ανάπτυξη του μονοθεσίου του 2012
όπως και ο Coughlan, ο οποίος είναι γνωστός για το ρόλο του στην spygate υπόθεση της McLaren.
Ο Gillan, έχει εργαστεί για την McLaren, Jaguar και η Toyota, θα αρχίσει τις εργασίες τον Οκτώβριο, ενώ ο Somerville, ο οποίος έρχεται κατευθείαν από την ομάδα της Renault F1 έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στην Williams το 1997, ξεκινά το έργο αργότερα αυτό το μήνα. Αλλά ο  Williams έχει προειδοποιήσει ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον έξι μήνες για τους καρπούς της εργασίας της νέας ομάδας.


"έχουμε μερικά νέα πρόσωπα στην ομάδα. ο Mike Coughlan ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του Επικεφαλή Μηχανικού, ο Mark Gillan ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του Chief Engineer Επιχειρήσεων και ο Jason Somerville ως επικεφαλής της Αεροδυναμικής,'' , είπε στο ESPNF1 σε μια αποκλειστική συνέντευξη. "Υποθέτω ότι θα πάρει έξι μήνες μέχρι να έχουμε κάποιο άλλο προϊόν που θα βγεί από το γραφείο του σχεδιασμού, της αεροδυναμικής σήραγγας κτλ και ελπίζουμε ότι θα είναι σαφώς καλύτερα. Τέλος πάντων, αυτό είναι πρώτο βήμα της διαδικασίας ανοικοδόμησης."
Ο Τρέχων τεχνικός διευθυντής Sam Michael θα αφήσει την ομάδα στο τέλος του έτους, αλλά ο Williams παραδέχθηκε ότι δεν είχε δοθεί η κατάλληλη υποστήριξη στο ρόλο του.


"ο Sam Michael ήταν μάλλον σε δύσκολη θέση", πρόσθεσε.

"Δεν είναι εύκολο, είτε κερδίζεις είτε χάνεις, αυτό το παιχνίδι είναι πολύ, πολύ σκληρό», είπε. «ναι, είχαμε μεγάλα τεχνικά προβλήματα για αρκετά χρόνια και δεν υπήρχε διαφυγή από αυτό. Προσπαθούμε όσο το δυνατόν σκληρότερα για να ανακαλύψουμε εκ νέου τον εαυτό μας και κάπου σύντομα θα το πετύχουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου