relojes web html code for clock

Adam Parr:ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι πάλι στη Renault το 2012

O πρόεδρος της Williams F1 Adam Parr είπε ότι στο μέλλον και μετά από αλλαγή στο προσωπικό για τη σεζόν του 2012 νιώθει
αισιοδοξος για την πολλά υποσχόμενη ομάδα του
Το 2010 στην κορυφή βρέθηκαν τέσσερις ομάδες ακολούθησε Renault στην πέμπτη, στη συνέχεια, Williams, Force India, Sauber και Toro Rosso. Αυτή η εποχή με την Lotus-Renault έχει 66 πόντους, Sauber 35, Force India 26, και Toro Rosso 22. Αλλά η Williams πάρει μόνο 4 βαθμούς, κάτω στην 9η θέση στον πίνακα.

Ο πρόεδρος της Williams F1 πιστεύει ότι η αναδιοργάνωση θα βοηθήσει  τη Williams να βρεθει σε καλύτερη θέση για το μέλλον και προσβλέπει επίσης να χρησιμοποιούν τους κινητήρες της Renault από το επόμενο έτος.

«Υπάρχει μια πραγματική αίσθηση αισιοδοξίας για το μέλλον," είπε στο Autosport Parr.

"Όλοι στην ομάδα είναι ενθουσιασμένοι που θα βρίσκομαι και πάλι με τη Renault από του χρόνου,είμαι πολύ χαρούμενος με τους νέους ανθρώπους που έρχονται μέσα στην ομαδα νομίζω οτι ο καθένας ξεχωριστά έχει κάνει το καλύτερο που μπορει.νομίζω ότι θα αρέσει σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ηγηθεί της ομάδας στο πρόσφατο παρελθόν. 

"Αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι δεν παίρνουμε αποτελέσματα και χρειαζόμαστε μια αλλαγή, και οι άνθρωποι αναρωτιούνται τι κάνουμε και πού πηγαίνουμε."O πρόεδρος της Williams F1 Adam Parr εξακολουθεί να είναι αποφασιστικος για να διασώσει κάτι από αυτή τη σεζόν λέει ότι κανείς στην ομάδα δε θα τα παρατήσει ούτε θα σταματήσει το ενδιαφέρον τώρα για να εστιάσει στο 2012.

"Είμαστε στα μέσα της σεζόν. Απλά πρέπει να γίνει καλύτερη δουλειά. Κανείς σε αυτή την ομάδα δε τα έχει παρατήσει αυτό το έτος, θα συνεχίσουμε μέχρι να τα πάμε καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου